Prvi put sam koristio japanske kristale još pre 20 godina u ranoj mladosti. Nisam ni znao da se tako zovu. Jedan drug mi je nabavio. Pitao sam ga za šta je dobro, on kaže za sve, ali mi nije znao tada objasniti razlog. Sećam se da sam se osećao odlično svo vreme dok sam ih koristio, te sam bio i opušten. Pošto sam tada bio u vojsci kao pitomac, imali smo često sistematske preglede, te smo uz sve to imali i proveru krvi. Moja krv je bila savršena. Mislio sam tada da to nije delo japanskih kristala. Tada sam se bavio i sportom i sećam se da sam ostvarivao savršene rezultate u sportu i manje sam se umarao. Zbog rata u Bosni i Hercegovini,svi smo morali da se povučemo u Srbiju, te sam u tom povlačenju, nažalost, ostao bez svojih kristala. Obzirom da nisam tada znao ni kako se zovu, a zvali smo ih samo gljivice, nisam znao ni šta da tražim i s vremenom sam i zaboravio na njih. Posle 19 godina,ponovo sam došao do kristala preko mog druga sa posla, te sam nastavio sa korišćenjem njene tečnosti. Krvna slika mi se poboljšala, a to mi i kažu na transfuziologiji, jer sam redovni davalac krvi, a preporučujem svima, jer je humano i zdravo. Manje mi je potrebno hrane, te sam poboljšao liniju. Psiha mi je, takođe, savršena. Pošto se brzo razmnožavaju, na poslu sam podelio mnogima. Ljudi piju, obično kad imaju problem sa zdravljem. Isto kao što automobilu menjamo redovno ulje, a ne kad se pokvari, tako i čovek mora brinuti o zdravlju dok ga ima, jer ko ga ceni,ima ga. Drug sa posla mi je rekao da je svaki drugi dan osečao bolove u stomaku. Već posle 2 dana su mu nestali bolovi, a spava odlično i budi se odmoran.
Zbog svega toga, odlučio sam da podelim svoja zapažanja, koja sam iskusio lično, te sam i prikupio preko neta i od prijatelja, radi širenja zdravlja i pozitive na ovaj divan deo sveta u kojem živimo.
Japanski kristali su zdravi i pomažu u izlečenju raznih bolesti, a to su:
- reguliše PH vrednost u krvi i time poboljšava stanje celog organizma
- leči bubreg, jetru,pankreas te izbacuje kamen iz bubrega i žučne kese
- reguliše krvni pritisak, te leči srce i optimalizuje nivo holesterola
- poboljšava rad želuca, te odlično čisti creva, te tako uspostavlja redovnu stolicu
- optimalizuje apetit
- stvara prirodni antibiotik, te leči upalna mesta u organizmu i sprečava upale
- onemogućuje razvitak novih metastaza i uklanja stare
- revitalizira organizam uklanjajući umor, pospanost i depresiju
- pomaže kod impotencije stvorene zbog stresa,te nedostatka minerala i vitamina
- pomaže u uklanjanju svih simptoma stresa(opadanja kose, masne ili pretjerano suhe kože,
pucanja noktiju, gnojnih bubuljica..)
- pomaže kod vaginalnih problema (za žene sa učestalijim vaginalnim infekcijama, te gljivičnim,
bakterijskim, virusnim..) u veoma kratkom roku, za oko mesec dana.
- pomaže kod uboda raznih insekata
- uklanja loše bakterije iz organizma i uklanja uspešno gljivice, pogotovo candidu albicans
- odstranjuje vodu iz organizma
- pomaže pri stvaranju crvenih krvnih zrnaca, pa je pogodno za razne vrste anemije, te obilnih menstruacija
- leči neurološke probleme, nesanicu, ublažuje simptome teških psihičkih obolenja
- pomaže kod kožnih oboljenja, gljivičnih infekcija, psorijaze, virusnih infekcija(hpv), bakterijskih infekcija
PRIPREMA
Objasniću pripremu za veličinu obične teglice, a vi prilagodite sebi u zavisnosti o količini, koju želite da pravite. U teglicu ubacite kristale da pokriju dno,te dodajte prvo vode(oko 2/3 od veličine tegle), pa onda 2 male(plastične ili drvene) kašike šećera, te 5-7 suvih grožđica ili jednu smokvu ili suvu šljivu. Ne preterujte u suvom voću. Suvo voće se dodaje radi ukusa,najviše, a i radi kvaliteta tečnosti. Suvo grožđe mozete koristiti 7 dana, pa onda promeniti. Isecite i krišku limuna radi ukusa. Limun se mora menjati svakodnevno kad i tečnost, a može ostati još jedan dan, najviše. Tako i bilo koje sveže voće. Ukus podseća na limunadu.
Ako zatvorite sa plastičnim poklopcem teglicu, može se napraviti i tečnost, slično šampanjcu. Možete da ga pijete u većoj količini. Pijem ga litar svakog dana, a drug mi pričao da pije 2 litre.
Neko me pita, koliko treba da stoje tako. Najbolje je u početku da budu u teglici oko 24h, a onda ako želite, možete povećati na 2 ili 3 dana. Ne postoji pravilo pripreme. Svako neka prilagodi svom ukusu. Bitno je da se ne koristi metal za upotrebu, ali ako nema plastičnog sita ili kašike, može poslužiti i metalna, ali za kratko vreme.
KAKO REŠITI PROBLEM VIŠKA VODENOG KEFIRA?
Posle izvesnog vremena, stvoriće vam se višak vodenih japanskih kristala i to veoma brzo. Podelite ga drugovima. Ja besplatno delim svima na poslu. Da bi nekom podelio, moraš ubaciti u neku teglicu sa vodom, a da pošaljete nekom preko pošte, zahteva brzinu, jer kristali mogu da prežive samo 3-4 dana.
Imam odlično rešenje za vas.
Dehidriranje(isušivanje) ili zamrzavanje kristala
- Dehidrirati možete tako što višak složite na tanjir, iscedite ga, te ga pokrijete sa ubrusom, koji menjate oko 7 dana i tako ga osušite. To je metoda, koju sam pronašao preko neta. Moja metoda je najbolja i najbrža i najlakša, ali samo u startu skuplja. Kupite 2 veća plastična sita, te u jedan stavite kristale, a drugim ga pokrijte, te ručke zalepite sa selotepom da se ne odvaja i prislonite negde da se suši.Na taj način možete da osušite kristale čak za 3 dana.Ja sušim 4 dana radi sigurnosti,jer ako ne osušite do kraja,kristali mogu uginuti.
Povremeno ih protresite i kad se osuše, spremite ih u neku kutijicu, ali obezbedite da ne dodje do vlage. Ja ubacim malo ubrusa ili drugog papira, te ih umotam u papir. Ovu metodu radim i više volim od metode zamrzavanja. Kad poželite da ih koristite, jednostavno ih ubacite u vodu i posle nekoliko sati su spremni za ponovnu upotrebu.
- Zamrzavanje radi tako što se prvo dobro iscede kristali, te malo osuše(oko sat-dva), zatim ubace u kesicu i u duboko zamrzavanje.
NAPOMENA:
Kristali vole svetlost,ali ne direktno sunce.Vodite računa o njima malo,a vratiće vam višestruko.Podelite ga prijateljima, familiji i svakom ko ih želi, jer ste ih i vi dobili od nekoga besplatno. Besplatnom podelom kristala prijateljima oplemenjujete vašu dušu i čini vas kao i vašeg prijatelja još srećnijim.
Uživajte u zdravlju!
Zbog svega toga, odlučio sam da podelim svoja zapažanja, koja sam iskusio lično, te sam i prikupio preko neta i od prijatelja, radi širenja zdravlja i pozitive na ovaj divan deo sveta u kojem živimo.
Japanski kristali su zdravi i pomažu u izlečenju raznih bolesti, a to su:
- reguliše PH vrednost u krvi i time poboljšava stanje celog organizma
- leči bubreg, jetru,pankreas te izbacuje kamen iz bubrega i žučne kese
- reguliše krvni pritisak, te leči srce i optimalizuje nivo holesterola
- poboljšava rad želuca, te odlično čisti creva, te tako uspostavlja redovnu stolicu
- optimalizuje apetit
- stvara prirodni antibiotik, te leči upalna mesta u organizmu i sprečava upale
- onemogućuje razvitak novih metastaza i uklanja stare
- revitalizira organizam uklanjajući umor, pospanost i depresiju
- pomaže kod impotencije stvorene zbog stresa,te nedostatka minerala i vitamina
- pomaže u uklanjanju svih simptoma stresa(opadanja kose, masne ili pretjerano suhe kože,
pucanja noktiju, gnojnih bubuljica..)
- pomaže kod vaginalnih problema (za žene sa učestalijim vaginalnim infekcijama, te gljivičnim,
bakterijskim, virusnim..) u veoma kratkom roku, za oko mesec dana.
- pomaže kod uboda raznih insekata
- uklanja loše bakterije iz organizma i uklanja uspešno gljivice, pogotovo candidu albicans
- odstranjuje vodu iz organizma
- pomaže pri stvaranju crvenih krvnih zrnaca, pa je pogodno za razne vrste anemije, te obilnih menstruacija
- leči neurološke probleme, nesanicu, ublažuje simptome teških psihičkih obolenja
- pomaže kod kožnih oboljenja, gljivičnih infekcija, psorijaze, virusnih infekcija(hpv), bakterijskih infekcija
PRIPREMA
Objasniću pripremu za veličinu obične teglice, a vi prilagodite sebi u zavisnosti o količini, koju želite da pravite. U teglicu ubacite kristale da pokriju dno,te dodajte prvo vode(oko 2/3 od veličine tegle), pa onda 2 male(plastične ili drvene) kašike šećera, te 5-7 suvih grožđica ili jednu smokvu ili suvu šljivu. Ne preterujte u suvom voću. Suvo voće se dodaje radi ukusa,najviše, a i radi kvaliteta tečnosti. Suvo grožđe mozete koristiti 7 dana, pa onda promeniti. Isecite i krišku limuna radi ukusa. Limun se mora menjati svakodnevno kad i tečnost, a može ostati još jedan dan, najviše. Tako i bilo koje sveže voće. Ukus podseća na limunadu.
Ako zatvorite sa plastičnim poklopcem teglicu, može se napraviti i tečnost, slično šampanjcu. Možete da ga pijete u većoj količini. Pijem ga litar svakog dana, a drug mi pričao da pije 2 litre.
Neko me pita, koliko treba da stoje tako. Najbolje je u početku da budu u teglici oko 24h, a onda ako želite, možete povećati na 2 ili 3 dana. Ne postoji pravilo pripreme. Svako neka prilagodi svom ukusu. Bitno je da se ne koristi metal za upotrebu, ali ako nema plastičnog sita ili kašike, može poslužiti i metalna, ali za kratko vreme.
KAKO REŠITI PROBLEM VIŠKA VODENOG KEFIRA?
Posle izvesnog vremena, stvoriće vam se višak vodenih japanskih kristala i to veoma brzo. Podelite ga drugovima. Ja besplatno delim svima na poslu. Da bi nekom podelio, moraš ubaciti u neku teglicu sa vodom, a da pošaljete nekom preko pošte, zahteva brzinu, jer kristali mogu da prežive samo 3-4 dana.
Imam odlično rešenje za vas.
Dehidriranje(isušivanje) ili zamrzavanje kristala
- Dehidrirati možete tako što višak složite na tanjir, iscedite ga, te ga pokrijete sa ubrusom, koji menjate oko 7 dana i tako ga osušite. To je metoda, koju sam pronašao preko neta. Moja metoda je najbolja i najbrža i najlakša, ali samo u startu skuplja. Kupite 2 veća plastična sita, te u jedan stavite kristale, a drugim ga pokrijte, te ručke zalepite sa selotepom da se ne odvaja i prislonite negde da se suši.Na taj način možete da osušite kristale čak za 3 dana.Ja sušim 4 dana radi sigurnosti,jer ako ne osušite do kraja,kristali mogu uginuti.
Povremeno ih protresite i kad se osuše, spremite ih u neku kutijicu, ali obezbedite da ne dodje do vlage. Ja ubacim malo ubrusa ili drugog papira, te ih umotam u papir. Ovu metodu radim i više volim od metode zamrzavanja. Kad poželite da ih koristite, jednostavno ih ubacite u vodu i posle nekoliko sati su spremni za ponovnu upotrebu.
- Zamrzavanje radi tako što se prvo dobro iscede kristali, te malo osuše(oko sat-dva), zatim ubace u kesicu i u duboko zamrzavanje.
NAPOMENA:
Kristali vole svetlost,ali ne direktno sunce.Vodite računa o njima malo,a vratiće vam višestruko.Podelite ga prijateljima, familiji i svakom ko ih želi, jer ste ih i vi dobili od nekoga besplatno. Besplatnom podelom kristala prijateljima oplemenjujete vašu dušu i čini vas kao i vašeg prijatelja još srećnijim.
Uživajte u zdravlju!